Pubquiz: test je kennis

Verzamel je slimste vrienden

Pubquiz: test je kennis

Wil je weten hoe het zit met jouw algemene kennis? Daag jezelf en je vrienden uit met een pubquiz in het Sportcafé.

Iedere tweede maandag van de maand organiseert On Campus een unieke activiteit rondom vitaliteit. Op maandag 8 januari richten we ons op het sociale aspect van vitaliteit in de vorm van een pubquiz, waar je met je zelf samengestelde team aan deel kunt nemen. Of je nu alles weet van muziek, sport of geschiedenis, alle onderwerpen komen aan bod. Maak een team van minimaal 2 tot maximaal 5 deelnemers en geef je snel op.

Specificaties

Datum: maandag 8 januari
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: sportcafé
Toegankelijk voor: iedereen, met én zonder lidmaatschap
Aanmelden: via onderstaand inschrijfformulier

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de pubquiz? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier want VOL=VOL. Goed om te weten: niet ieder teamlid hoeft zich apart aan te melden.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

Waarom een pubquiz?

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Ook het sociale aspect speelt hierbij een grote rol. Wij als On Campus vinden het belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren in de vorm van passende activiteiten.  

Waar we afgelopen seizoen drie vitaliteitsmaanden organiseerden, ieder met een eigen thema, investeren we dit seizoen het hele jaar door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.