Workshop: minder stress tijdens je studie

Verminder je stress en krijg meer zelfvertrouwen

Workshop: minder stress tijdens je studie

Hoe ga je om met prestatiedruk en stress en hoe kun je een zo fijn mogelijke studententijd ervaren? Daarmee ga je aan de slag tijdens de workshop Minder stress tijdens je studie. Marian vertelt je alles over de oorzaken en gevolgen van stress onder studenten en gezamenlijk gaan jullie aan de slag met praktische oefeningen die je meteen kan toepassen.

De studententijd is niet alleen de leukste tijd van je leven. Veel studenten ervaren stress vanuit hun studie en voelen een enorme druk om te presteren. Volgens onderzoek van het CBS schijnt zelfs 69% van de studenten deze druk te ervaren. Met haar bedrijf Gelukkige Student begeleid Marian dagelijks studenten naar minder stress en meer zelfvertrouwen tijdens hun studie.

Deze workshop is niet alleen bedoeld voor studenten. Ben je docent en heb je interesse in dit onderwerp? Ook jij kunt de workshop bijwonen!

Specificaties

Datum: Maandag 13 november 
Tijd: 19:30-20:30 uur  
Locatie: Zaal 7  
Voor: Iedereen, met en zonder lidmaatschap
Kosten: Gratis
Max. aantal deelnemers: 50
Aanmelden: via het rooster (voor leden) of via onderstaand inschrijfformulier (voor niet-leden)

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de workshop? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier want VOL=VOL.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

Waar we afgelopen seizoen drie vitaliteitsmaanden organiseerden, ieder met een eigen thema, investeren we dit seizoen het hele jaar door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.