Stap in de wereld van de turnsport

Stap in de wereld van de turnsport

Vanaf 27 februari start een 9-weekse turnreeks waarbij jij je lenigheid naar een hoger niveau kunt tillen. Het maakt daarbij niet uit of je een rijk turnverleden hebt of nog nooit een handstand hebt gedaan; de lessen zijn geschikt voor ieder niveau.  

Let op: deze activiteit heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je nu aanmeld, word je op de reservelijst geplaatst.

Alle facetten van het turnen zullen aan bod komen, waarmee je aan diverse technieken werkt. Zo focus je je bij verschillende turnoefeningen op balans en coördinatie en werk je aan je flexibiliteit en kracht. Kortom: een sport waarbij je je hele lichaam aan het werk zet.

De lessen vinden iedere dinsdagavond plaats van 20:30-21:30 uur. Omdat je iedere week een stukje beter wordt en voortborduurt op wat je de vorige les hebt geleerd, is het belangrijk om er iedere week bij te zijn. Meedoen? Geef je snel op via het inschrijfformulier onderaan deze pagina!

Details

Data: dinsdag 27 februari, 5, 12, 19 en 26 maart, 2, 9, 16 en 23 april
Tijd: 20:30-21:30 uur
Locatie: zaal 8
Voor: iedereen met een On Campus lidmaatschap (je mag ook een 10-rittenkaart of twee keer een maandabonnement kopen om mee te doen)
Max. aantal deelnemers: 20

Inschrijven

Let op: deze activiteit heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je nu aanmeld, word je op de reservelijst geplaatst.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

We investeren het hele seizoen door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.