Focus op vitaliteit

De aandacht voor gezond leven en vitaliteit is groter dan ooit. Wij geloven dat een fit lichaam de basis is voor een sociaal en gelukkig bestaan. Vanuit die gedachte investeren we in jouw gezondheid en vitaliteit. Dit seizoen doen we dit door verschillende unieke activiteiten aan te bieden.

 

Focus op vitaliteit

Door regelmatig te sporten en bewegen, word je fitter en krijg je meer energie. Je vitaal voelen betekent niet alleen dat je fysiek goed in je vel zit. Je ervaart dan ook rust in je hoofd en je geniet van sociale contacten. Bij On Campus kun je sporten en bewegen op een manier die bij jou past. Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is het zelfs een barrière om te werken aan je vitaliteit. Bij ons maakt je niveau, achtergrond en voorkomen niet uit. Net als thuis. Wij zorgen voor een fijne omgeving en begeleiding op maat. Zo haal je het beste uit jouw training, werk je aan je gezondheid en blijf je vitaal.

In het seizoen 2023/2024 richt On Campus zich op meer dan alleen sport. Nieuwe activiteiten zorgen ervoor dat jij de vitaalste versie van jezelf wordt. Hieronder een kort overzicht van wat je de komende tijd kunt verwachten. De meeste inschrijvingen zijn nog niet geopend, maar je kunt de data wel alvast in je agenda zetten wanneer je graag deel wilt nemen.

Goed om te weten: deelnemen kan met een On Campus lidmaatschap en bij de eenmalige activiteiten ook met een los kaartje.

Vitaliteitsreeksen Data Tijdstip Locatie Inschrijven
Leefstijlcoaching Woensdag 6 maart t/m 17 april Voorkeurstijd doorgeven S0.48 Lees meer
Turnen Dinsdag 27 februari t/m 23 april 20:45 - 21:45 uur Zaal 9 Binnenkort mogelijk
Aquazumba Dinsdag 27 februari t/m 23 april 20:45 - 21:30 uur Instructiebad Binnenkort mogelijk
Tweede maandag van de maand        
Spelletjesavond Maandag 12 februari 19:30 - 22:00 uur Nog onbekend Binnenkort mogelijk
Workshop voeding Maandag 11 maart 19:30 - 21:00 uur Z2.11/2.12 Binnenkort mogelijk
Winterzwemmen Maandag 8 april 18:00 - 21:00 uur Nog onbekend Binnenkort mogelijk