Ontdek een nieuwe teamsport: waterpolo

Ontdek een nieuwe aquasport

Ontdek een nieuwe teamsport: waterpolo

Houd je van zwemmen én van sporten in teamverband? Binnenkort start een achtweekse reeks waterpololessen als nieuwe vitaliteitsreeks.

Nu de reeks Aquabootcamp lessen erop zit, is het tijd voor een nieuwe uitdagende sport in het water. Waterpolo is een intensieve sport die niet alleen je kracht en uithoudingsvermogen verbetert, maar ook je zwemvaardigheden aanscherpt. Daarnaast vereist waterpolo strategie, teamwork en behendigheid, waardoor het zowel fysiek als mentaal uitdagend is.

Of je nu een complete beginner bent in de wereld van waterpolo of al enige ervaring hebt: deze lessen zijn geschikt voor ieder niveau. Lijkt het jou leuk om deze sport gedurende acht weken te volgen? Geef je dan snel op via het inschrijfformulier.

Details

Data: Dinsdag 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november en 5, 12, 19 december
Tijd: 20:45-21:30 uur
Locatie: Instructiebad
Voor: Iedereen met een On Campus lidmaatschap (je mag ook een 10-rittenkaart of twee keer een maandabonnement kopen om mee te doen)
Max. aantal deelnemers: 20
Aanmelden: via onderstaand inschrijfformulier

Inschrijven

Wil je deelnemen aan waterpolo? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier want VOL=VOL.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

Waar we afgelopen seizoen drie vitaliteitsmaanden organiseerden, ieder met een eigen thema, investeren we dit seizoen het hele jaar door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.