De start van seizoen 22/23

De belangrijkste roosterwijzigingen op een rij

De start van seizoen 22/23

Fitness, CrossCamp, zwemmen en klimmen: de belangrijkste roosterwijzigingen van alle sporten op een rij.

Op 29 augustus begint bij ons het nieuwe sportseizoen. Dit betekent dat het reguliere rooster weer in gaat. Wat gaat er precies veranderen? Wij zetten alle wijzigingen per sport op een rij.

Fitness

Op het fitnessrooster zul je niet veel wijzigingen tegenkomen. Het grootste verschil is dat het fitnesscentrum om 8 uur open gaat in plaats van 7. Van 7 tot 8 uur 's ochtends kun je wel gebruik maken van de cardioruimte. Deze bevindt zich naast de receptie (Z0.24).

Gedurende het zomerrooster vonden de groepslessen één keer per week plaats. Kickboksen, bodypower, zumba, yoga, pilates, al deze activiteiten kom je vanaf 29 augustus weer twee keer per week tegen in het rooster.

CrossCamp

Ben je fanatiek deelnemer aan de CrossCamp? Of doe je af en toe een mee met een WOD? Let dan goed op wanneer je bij ons terecht kunt. Omdat wij het prettig vinden dat de WOD’s goed gevuld zijn hebben wij ervoor gekozen het rooster iets anders in richten. De meeste populaire WOD uren blijven uiteraard staan en je kunt nog steeds dagelijks bij ons terecht.

Zwemmen

In het zwembad gaan we verder met het rooster zoals voor de zomerperiode. Hier zijn geen wijzigingen in aangebracht. 

Klimmen

Klimmen start vanaf 5 september. Op donderdagavond zal er geen klimprogrammering meer zijn. Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond van 18.00 tot 21.00 uur kun je nog steeds terecht om vrij te klimmen of een introductieles te volgen.

Ga voor het volledige rooster en om jouw favoriete les te boeken naar www.on-campus.nl/rooster

Hopelijk tot snel.