Starten met CrossCamp? Dit is je kans!

De hele maand mei organiseren wij ProefWODs (geen basiscursus nodig)

Starten met CrossCamp? Dit is je kans!

De hele maand mei organiseren wij ProefWODs in de CrossCampbox. Dit doen wij speciaal voor leden die zonder basiscursus deze sport een keer willen proberen. Interesse? Vergeet je dan niet aan te melden.

 

Wil je beginnen met CrossCamp? Dan is het belangrijk dat je de basistechnieken voor de training goed onder de knie krijgt. Daarom start je normaal gesproken met de basiscursus. Maar in de maand mei, tijdens onze ProefWODs, is een afgeronde basiscursus niet nodig.

Wat zijn ProefWODs?

Tijdens de ProefWODs maak je kennis met onze CrossCampbox en de intensieve sport die hier gegeven wordt. WOD staat voor Workout of the Day. Zoals de naam al verklapt, varieert deze iedere dag weer. Tijdens ProefWODs kun je op een toegankelijke manier kennis maken met deze sport.

Toegankelijk voor fitnessleden

Heb je een fitnesslidmaatschap bij On Campus? Dan kun je deelnemen aan deze activiteit. Ben je nog geen lid maar wil je wel een keer een ProefWOD doen? Dan kun je een los ticket fitness aanschaffen via de website.

Specificaties & aanmelden

Van maandag 2 t/m dinsdag 31 mei

Dagen en tijden

Maandag 20:00 uur 
Dinsdag 17:00 uur 
Woensdag 20:00 uur 
Donderdag 18:00 uur
Vrijdag 11:00 uur  
Zaterdag 11:00 uur

Locatie: CrossCampbox

Voor: fitnessleden (jaarabonnement, maandabonnement, 10-rittenkaart of los ticket)

Aanmelden: login op je mijn On Campus omgeving.* Reserveer vervolgens via mijn actieve producten** de gewenste ProefWOD.

*Nog geen account? Maak deze dan eenvoudig aan via de website.

** Niet in het bezit van het juiste product? Deze kun hier aanschaffen. Benieuwd welk type abonnement bij jou past? Dat lees je hier.