Schema op maat

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen traint op een manier die bij hem/haar past. Ook snappen wij dat het lastig is om te beginnen met fitness. Hoe werkt alles? Wat moet ik doen? Hoe behaal ik resultaat? Een hoop vragen die wij geheel vrijblijvend voor je beantwoorden als je lid bent bij On Campus.

Schema op maat

Intake

Als je start met fitness bij On Campus raden wij aan een intake in te plannen. Een instructeur geef je tijdens dit moment een rondleiding door ons fitnesscentrum en beantwoord al je vragen. Dan kun je ervoor kiezen om lekker zelf aan de slag te gaan óf je laat onze instructeur een fitness schema voor je opstellen. Deze is geheel afgestemd op jou doelen en is kosteloos bij je abonnement inbegrepen. Ideaal toch?

Schema laten maken

Om progressie te boeken is belangrijk om niet te lang hetzelfde fitness schema te volgen. Wij raden aan om eens in de vier tot zes weken een fitness afspraak in te plannen. Onze instructeur stelt dan voor jou een nieuw schema op. Dit zorgt niet alleen voor meer progressie maar is door de variatie ook nog eens een stuk motiverender.

Meten = weten

Er is niks motiverender dan het zien van positief resultaat. Bij On Campus maken wij gebruik van het InBody apparaat. Hiermee maak je een volledige bodyscan waarbij je niet alleen inzicht krijgt in gewicht, maar ook in je vetmassa, spiermassa, lichaamswater etc. Op die manier krijg je op de juiste manier inzicht in je progressie.

Meting doen? Plan een meetafspraak in het rooster.

Let op! Bij een meting zijn de volgende punten belangrijk:

  1. Nuchter
  2. Sieraden af
  3. Toiletbezoek
  4. Niet sporten voor de tijd
  5. Doe de meting op hetzelfde tijdstip

*NB. Pacemaker? Geen meting mogelijk!

Weet je nog niet precies wat je zoekt of heb je vragen over een meting bij On Campus? We staan altijd voor je klaar.

NEEM CONTACT OP