Fitness

Fitness

Ben jij op zoek naar een fitnessprogramma op maat, met persoonlijke begeleiding door instructeurs die jou helpen je doelen te behalen? Dan ben je aan het goede adres bij het fitnesscentrum van On Campus.

 

Apparaten

In ons fitnesscentrum vind je cardio apparaten (fietsen, roeiapparaten, crosstrainers, loopbanden en een stairclimber) en krachtapparaten voor de basis spiergroepen (armen, benen, borst, buik, rug, schouders). Veilig trainen staat bij ons voorop, alle apparaten zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters.

 

Krachthoek

In de krachthoek kun je trainen met dumbells, stangen en losse gewichten. In de spiegelwand kun je jouw bewegingen goed zien en corrigeren.

 

Synrgy 360

Midden in het fitnesscentrum staat de Synrgy 360, de ultieme fullbody workout voor iedereen die snel resultaat wil zien. Met behulp van touwen, ballen, gewichten, barbells, bokshandschoenen, kettlebells etc. train je je hele lijf zeer intensief. Je doet in een half uur tijd iedere 30-60 seconden een andere oefening, onder begeleiding van een instructeur en opzwepende muziek. Aan het eind van de les ga je moe maar voldaan naar huis! Doe je mee? Klik hier voor de tijden.​​​​​​​


Individueel en groepslessen

Met een fitnessabonnement kun je onbeperkt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Tijdens de openingstijden van het fitnesscentrum kun je individueel sporten. Daarnaast kun je deelnemen aan de fitness groepslessen. Bekijk het fitnessrooster en de uitleg van de groepslessen hieronder.

Persoonlijke begeleiding

In het fitnesscentrum en tijdens de groepslessen word je begeleid door ervaren instructeurs. Zij beantwoorden je vragen en kunnen een persoonlijk trainingsschema voor je opstellen. Zo werken we samen aan jouw doelen en het boeken van vooruitgang. Stapje voor stapje, maar soms ook met grote sprongen tegelijk. Algemene voorwaarden

Personal Training

Vanaf oktober 2017 bieden we ook Personal Training (PT) aan. Bij PT bepaal jij zelf het doel dat je wilt bereiken. Jouw trainer coacht en motiveert je in een één op één programma dat volledig op jouw doelstellingen, wensen en niveau is afgestemd. De kans dat jij je doel bereikt, is daardoor erg groot. 

Is PT iets voor jou?


Uitleg groeplessen

Bewegen op muziek, het accent ligt op buik, billen en benen. Vooral bij dames is deze groepsactiviteit in trek. We starten met een warming up op muziek, daarna train je je spieren met oefeningen die je zelf kunt verzwaren of verlichten. Deze les is geschikt voor jong en oud!

Een actieve les in de buitenlucht waar wordt gewerkt aan conditie en kracht. Fitnessoefeningen en hardlopen met verschillende obstakels zoals stoepranden, hekjes en bankjes. Een back to basic workout in de natuur voor iedereen geschikt!

BRN is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een les waarbij cardio, spierverstevigende oefeningen en je core aan bod komt op opzwepende muziek. Tijdens de workout maak je gebruik van de XCO buisjes. Dit zijn twee aluminium buisjes gevuld met grit. Ze zorgen ervoor dat je tijdens de workout aanzienlijk meer calorieën verbrandt.


Op dit moment bieden we BRN niet aan. Heb je interesse om BRN te volgen? Stuur een mail naar info@on-campus.nl

Circuittraining is voor mensen die van afwisseling houden en het gezellig vinden om in groepsverband te trainen. We starten met een actieve warming up, hierna volgt een circuit van achtereenvolgende oefeningen voor verschillende spiergroepen. Je traint continu onder begeleiding van een professionele trainer die corrigeert en helpt waar dat nodig is.

Op dit moment bieden we Circuittraining niet aan. Heb je interesse om Circuittraining te volgen? Synrgy360 is een goed alternatief!

Een cardio workout met choreografie, op muziek. Voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen zonder materialen. Een dynamische instructeur en krachtige muziek zorgen voor extra motivatie. Je verhoogt je hart- en longcapaciteit door deze full body workout en verbrandt veel calorieën.

Een intensieve en gevarieerde training. De trainingen zijn zo ontworpen dat je kracht, cardio en core traint op een functionele manier. Het is een programma dat geschikt is voor iedereen ongeacht geslacht, leeftijd of fitheid.


Op dit moment bieden we Gladiator workout niet aan. Heb je interesse om Gladiator workout te volgen? Stuur een mail naar info@on-campus.nl

Kort en krachtig trainen met een goede afstemming tussen inspanning en rust. Tijdens deze les train je op je eigen niveau en tempo. De training is geschikt voor iedereen, ongeacht hoe fit, atletisch en sportief je bent.

Op dit moment bieden we HIIT niet aan. Heb je interesse om HIIT te volgen? Stuur een mail naar info@on-campus.nl

Samen hardlopen om de conditie te verbeteren, af te vallen of even helemaal te ontspannen. De instructeur helpt je om jouw doel te bereiken!

Op dit moment bieden we Looptraining niet aan. Heb je interesse om Looptraining te volgen? Stuur een mail naar info@on-campus.nl

Je gaat aan de slag met de spieren die ervoor zorgen dat je lichaam in de correcte balans staat en die je wervelkolom ondersteunen. De nadruk ligt op concentratie, controle, ademhaling en vloeiende bewegingen.

Steps is een energieke workout met een in hoogte verstelbare step. Met energieke muziek en een motiverende instructeur voer je verschillende oefeningen uit over en rondom de step. Steps verhoogt je conditie en het zorgt voor meer kracht in je boven- en onderlichaam. Dit resulteert in snellere vetverbranding. De spierversterkende oefeningen zorgen ervoor dat je lichaam nog mooier wordt!

Op dit moment bieden we Steps niet aan. Heb je interesse om Steps te volgen? Stuur een mail naar info@on-campus.nl

Bij de Synrgy 360 training voer je 30 minuten lang, om de 30-60 seconden een andere oefening uit. Je wordt hierbij begeleid door een instructeur en door opzwepende muziek. Aan het eind van de les ga je moe maar voldaan naar huis!

Een training waarbij alle spiergroepen aan bod komen met elke week verschillende materialen. Ideaal om je uithoudingsvermogen te verbeteren en vet te verbranden. Een groepsles voor iedereen die van afwisseling houdt!

Door regelmatig yoga te beoefenen zul je je energieker, levendiger en krachtiger gaan voelen; je ervaart meer rust in je lijf en in je hoofd. Na een poosje wil je niet meer zonder! Ervaar hoe ontspannen en in kracht je werkelijk kan zijn.

Dans en fitness op opzwepende muziek! Leer verschillende choreografieën van de instructrice en ga helemaal los op de muziek. Je maakt de bewegingen zo intensief als je zelf wilt.

Proefles?

Wil je weten of fitness iets voor jou is? Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een proefles in ons fitnesscentrum (088) 469 70 00. Een van onze instructeurs geeft je dan uitleg over de verschillende apparaten en mogelijkheden. Wil je liever een groepsles proberen? Bij de receptie kun je een los kaartje voor een groepsles kopen. Je kunt iedere groepsles uit het rooster kiezen. Een proefles kost €7,50.

 

Studententarief

Het studententarief geldt op vertoon van je collegekaart. Het maakt daarbij niet uit of je in of buiten Zwolle studeert. Deeltijdstudent? Ook jij profiteert van ons speciale studententarief!

 

De minimumleeftijd om te fitnessen bij On Campus is 16 jaar.