Fitness

Fitness

Ben jij op zoek naar een fitnessprogramma op maat, met persoonlijke begeleiding door instructeurs die jou helpen je doelen te behalen? Dan ben je aan het goede adres bij het fitnesscentrum van On Campus.

 

Apparaten

In ons fitnesscentrum vind je cardio apparaten (fietsen, roeiapparaten, crosstrainers, loopbanden en een stairclimber) en krachtapparaten voor de basis spiergroepen (armen, benen, borst, buik, rug, schouders). Veilig trainen staat bij ons voorop, alle apparaten zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters.

 

Krachthoek

In de krachthoek kun je trainen met dumbells, stangen en losse gewichten. In de spiegelwand kun je jouw bewegingen goed zien en corrigeren.

 

Synrgy 360

Midden in het fitnesscentrum staat de Synrgy 360, voor de ultieme fullbody workout. Onder begeleiding van een instructeur train je in een half uur tijd je hele lichaam zeer intensief, met behulp van touwen, ballen, gewichten, barbells, bokshandschoenen, kettlebells etc. Synrgy 360 is een fitnesstraining voor iedereen die snel resultaat wil zien.


Rooster en groepslessen

Tijdens de openingstijden van het fitnesscentrum kun je individueel fitnessen. Daarnaast kun je met je fitnessabonnement ook deelnemen aan groepslessen. Bekijk het fitnessrooster en de uitleg van de groepslessen hieronder.

Synrgy 360 training

Een aantal keer per dag wordt in het fitnesscentrum Synrgy 360 aangeboden. Bij de Synrgy 360 training voer je 30 minuten lang, om de 30-60 seconden een andere oefening uit. Je wordt hierbij begeleid door een instructeur en door opzwepende muziek. Aan het eind van de les ga je moe maar voldaan naar huis! Doe je mee? Klik hier voor de tijden.

Persoonlijke begeleiding

In de fitnessruimte en tijdens de groepslessen word je begeleid door ervaren instructeurs. Zij beantwoorden je vragen en stellen graag een persoonlijk trainingsschema voor je op. Zo werken we samen aan jouw doelen en het boeken van vooruitgang. Stapje voor stapje, maar soms ook met grote sprongen tegelijk. 

Algemene voorwaarden


Uitleg groeplessen

Bewegen op muziek, het accent ligt op buik, billen en benen. Vooral bij dames is deze groepsactiviteit in trek. We starten met een warming up op muziek, daarna train je je spieren met oefeningen die je zelf kunt verzwaren of verlichten. Deze les is geschikt voor jong en oud!

Een actieve les in de buitenlucht waar wordt gewerkt aan conditie en kracht. Fitnessoefeningen en hardlopen met verschillende obstakels zoals stoepranden, hekjes en bankjes. Een back to basic workout in de natuur voor iedereen geschikt!

BRN is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een les waarbij cardio, spierverstevigende oefeningen en je core aan bod komt op opzwepende muziek. Tijdens de workout maak je gebruik van de XCO buisjes. Dit zijn twee aluminium buisjes gevuld met grit. Ze zorgen ervoor dat je tijdens de workout aanzienlijk meer calorieën verbrandt.

Circuittraining is voor mensen die van afwisseling houden en het gezellig vinden om in groepsverband te trainen. We starten met een actieve warming up, hierna volgt een circuit van achtereenvolgende oefeningen voor verschillende spiergroepen. Je traint continu onder begeleiding van een professionele trainer die corrigeert en helpt waar dat nodig is.

Op dit moment bieden we Circuittraining niet aan. Heb je interesse om Circuittraining te volgen? Synrgy360 is een goed alternatief!

Een cardio workout met choreografie, op muziek. Voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen zonder materialen. Een dynamische instructeur en krachtige muziek zorgen voor extra motivatie. Je verhoogt je hart- en longcapaciteit door deze full body workout en verbrandt veel calorieën.

Kort en krachtig trainen met een goede afstemming tussen inspanning en rust. Tijdens deze les train je op je eigen niveau en tempo. De training is geschikt voor iedereen, ongeacht hoe fit, atletisch en sportief je bent.

Op dit moment bieden we HIIT niet aan. Heb je interesse om HIIT te volgen? Stuur een mail naar info@on-campus.nl

Samen hardlopen om de conditie te verbeteren, af te vallen of even helemaal te ontspannen. De instructeur helpt je om jouw doel te bereiken!

Op dit moment bieden we Looptraining niet aan. Heb je interesse om Looptraining te volgen? Stuur een mail naar info@on-campus.nl

Je gaat aan de slag met de spieren die ervoor zorgen dat je lichaam in de correcte balans staat en die je wervelkolom ondersteunen. De nadruk ligt op concentratie, controle, ademhaling en vloeiende bewegingen.

Met een barbell (stang) en gewichten werk je aan het hele lichaam. In deze workout train je alle belangrijke spiergroepen met behulp van de beste krachtoefeningen op muziek. Door je eigen gewichtkeuze kan iedereen op zijn eigen niveau deelnemen aan deze activiteit.

Steps is een energieke workout met een in hoogte verstelbare step. Met energieke muziek en een motiverende instructeur voer je verschillende oefeningen uit over en rondom de step. Steps verhoogt je conditie en het zorgt voor meer kracht in je boven- en onderlichaam. Dit resulteert in snellere vetverbranding. De spierversterkende oefeningen zorgen ervoor dat je lichaam nog mooier wordt!

Op dit moment bieden we Steps niet aan. Heb je interesse om Steps te volgen? Stuur een mail naar info@on-campus.nl

Bij de Synrgy 360 training voer je 30 minuten lang, om de 30-60 seconden een andere oefening uit. Je wordt hierbij begeleid door een instructeur en door opzwepende muziek. Aan het eind van de les ga je moe maar voldaan naar huis!

Een intensieve en gevarieerde training. De trainingen zijn zo ontworpen dat je kracht, cardio en core traint op een functionele manier. Het is een programma dat geschikt is voor iedereen ongeacht geslacht, leeftijd of fitheid.

Een training waarbij alle spiergroepen aan bod komen met elke week verschillende materialen. Ideaal om je uithoudingsvermogen te verbeteren en vet te verbranden. Een groepsles voor iedereen die van afwisseling houdt!

Door regelmatig yoga te beoefenen zul je je energieker, levendiger en krachtiger gaan voelen; je ervaart meer rust in je lijf en in je hoofd. Na een poosje wil je niet meer zonder! Ervaar hoe ontspannen en in kracht je werkelijk kan zijn.

Lekker dansen op zumba muziek! Leer een gemakkelijke choreografie van de instructeur en ga helemaal los op de muziek. Je maakt de bewegingen zo intensief als je zelf wilt

Proefles?

Wil je weten of fitness iets voor jou is? Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een proefles in ons fitnesscentrum (088) 469 70 00. Een van onze instructeurs geeft je dan uitleg over de verschillende apparaten en mogelijkheden. Wil je liever een groepsles proberen? Bij de receptie kun je een los kaartje voor een groepsles kopen. Je kunt iedere groepsles uit het rooster kiezen. Een proefles kost €7,50.

 

Studententarief

Het studententarief geldt op vertoon van je collegekaart. Het maakt daarbij niet uit of je in of buiten Zwolle studeert. Deeltijdstudent? Ook jij profiteert van ons speciale studententarief!