Fitness

Fitness

 

Ben jij op zoek naar een fitnessprogramma op maat, met persoonlijke begeleiding door instructeurs die jou helpen je doelen te behalen? Dan ben je aan het goede adres bij het fitnesscentrum van On Campus.

 

Apparaten

In ons fitnesscentrum vind je cardio apparaten (fietsen, roeiapparaten, crosstrainers, loopbanden en een stairclimber) en krachtapparaten voor de basis spiergroepen (armen, benen, borst, buik, rug). Veilig trainen staat bij ons voorop, alle apparaten zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters.

 

Krachthoek

In de krachthoek kun je trainen met dumbells, barbells en losse gewichten. In de spiegelwand kun je jouw bewegingen goed zien en corrigeren.

 

Synrgy 360

In de cardiofitnessruimte staat de Synrgy 360, voor de ultieme functionele workout. Met kettlebells, dumbells, steps, resistance bands, bokshandschoenen etc. train je je hele lijf zeer intensief. Je doet in een half uur tijd iedere 30-60 seconden een andere oefening, onder begeleiding van een fanatieke instructeur en opzwepende muziek. Aan het einde van de les zit je vol energie! Doe je mee? Klik hier voor de tijden.

 

Starten met fitness

Wil je weten of fitness bij jou past? Neem een proefles in ons fitnesscentrum! Een instructeur geeft je dan uitleg over alle apparaten en mogelijkheden. Bel de receptie voor het maken van een afspraak: (088) 469 7000. Wil je liever een groepsles proberen? Bij de receptie kun je een los kaartje kopen. Je kunt iedere groepsles uit het rooster kiezen. Een proefles kost €8,00.


Individueel en groepslessen

Met een fitnessabonnement maak je onbeperkt gebruik van alle fitnessfaciliteiten. Je kunt individueel trainen in het fitnesscentrum, deelnemen aan alle groepslessen en trainen in de CrossCamp box. Zo vind je altijd een vorm van fitness die bij jou past. Bekijk het rooster

CrossCamp

Heb je een fitnessabonnement? Dan kun je ook onbeperkt trainen in de CrossCamp box. CrossCamp is een uitdagende combinatie van crosstraining en bootcamp. Je traint altijd onder begeleiding en in kleine groepjes. Past deze intensieve vorm van fitness bij jou? Lees snel verder

Personal training

Bij personal training bepaal jij zelf het doel dat je wilt bereiken. Jouw personal trainer coacht en motiveert je in een één op één programma dat volledig op jouw doelstelling, wens en niveau is afgestemd. De kans dat jij je doel bereikt, is daardoor groot! Meer info? Neem contact op.


Onze groepslessen

Zin in een uitdagende les, waarbij je werkt aan je spierkracht terwijl je tegelijkertijd veel energie verbruikt? Dan is Bodypower echt iets voor jou! Tijdens deze effectieve training wordt onder andere gebruik gemaakt van stangen en gewichten. Op opzwepende muziek worden alle grote spiergroepen met diverse oefeningen getraind. Met de combinatie van muziek, een fanatieke instructeur, je eigen inzet en de rest van de sporters kun je rekenen op een nog beter resultaat!

Bootcamp is een fullbody workout waarbij je niet alleen gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht, bankjes, trappen, speelplaatsen en andere obstakels, maar ook van trainingsmaterialen zoals springtouwen, cones, hordes etc. Onze instructeurs zorgen voor veel afwisseling in je wekelijkse bootcamp. Zonneschijn of regen, bootcamp gaat altijd door!

Kickboksen is een complete workout. Door de combinatie van kracht en conditie train je alle onderdelen van het lichaam. Het is een goede manier om fit te worden en blijven én het kan je zelfvertrouwen en weerbaarheid verhogen. Tijdens de lessen werken we samen met jou aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit. Bij kickboksen wordt er een combi-les gegeven waarbij iedereen welkom is; deelnemers die wel of geen fysiek contact willen.

Tijdens de Pilates training werk je aan een sterker krachtcentrum. De specifieke oefeningen voor rug en buik zorgen ervoor dat je romp steeds sterker wordt. Daarnaast werk je aan meer flexibiliteit en lenigheid, een betere coördinatie en een groter lichaamsbewustzijn!

Poweryoga is een dynamische en vloeiende vorm van yoga. De klassieke houdingen worden actief met elkaar verbonden. De les bestaat uit een 'flow' van oefeningen waarin yogahoudingen bewegend worden uitgevoerd, met als resultaat een verbetering van conditie, kracht en lenigheid.

Tijdens een SYNRGY 360 training doe je 30 minuten lang, om de 30-60 seconden een andere intensieve oefening. Je wordt hierbij begeleid door een fanatieke instructeur en opzwepende muziek. Resultaat gegarandeerd!

Yoga is een low impact workout waarbij je lichaam en geest in balans brengt door verschillende houdingen en ademhalingstechnieken. Door de afwisseling van houdingen verbeter je je lenigheid, concentratie en balans. Een ervaren instructeur zorgt voor deskundige en technische begeleiding.

Dansen om fit te blijven! Zumba is een combinatie van dans en fitness, een interval workout op de leukste en meest opzwepende muziek. Samen met de enthousiaste instructeur verbeter jij je moves. Iedere les is een feest én je wordt steeds fitter!

Persoonlijke begeleiding

Onze ervaren instructeurs bieden persoonlijke begeleiding, beantwoorden al je vragen en kunnen een persoonlijk trainingsschema voor je opstellen. Zo werken we samen aan jouw doelen en vooruitgang. Stapje voor stapje, of met grote sprongen tegelijk. 

 

Algemene voorwaarden

Studententarief

Studenten sporten extra voordelig bij On Campus. Het studententarief geldt op vertoon van je collegekaart. Het maakt daarbij niet uit of je in of buiten Zwolle studeert. Deeltijdstudent? Ook jij profiteert van ons speciale studententarief!

 

De minimumleeftijd om te fitnessen bij On Campus is 16 jaar.