Studentensport

Studentensport

 

Speciaal voor studenten biedt On Campus in de avonduren veel verschillende (team)sporten aan. In het rooster en in de app zie je welke dat zijn, de studentensporten zijn geel aangegeven. Met het supervoordelige studentensport abonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle onderstaande sporten. Met dit abonnement heb je echter geen toegang tot het fitnesscentrum, het zwembad en de klimhal. Maar je kunt je abonnement wel voordelig uitbreiden met een van deze opties.

 

Perioden en vakanties

De perioden voor de studentensporten zijn afgestemd op de perioden van het studiejaar 2017/2018. Tijdens schoolvakanties en in de maanden juni, juli en augustus is er geen studentensport. 

Periode 1 start 4 september 2017            Periode 3 start 29 januari 2018
Periode 2 start 13 november 2017   Periode 4 start 9 april 2018

 

Exchange students

Are you an exchange student? You can also profit from our cheap student rates. Visit our front office in the Z-building and bring your student card. Our staff is happy to inform you about the many possibilities for physical training and sports.


Alle sporten op een rij

Welke sport kies jij? In het rooster en in de app herken je studentensport aan de gele kleur.

 

Bij badminton kun je een partijtje dubbelen of een enkelspel spelen. Je kunt je technieken leren verbeteren of lekker een spelletje spelen. Je mag je eigen racket meenemen, anders hebben wij ze voor je in bruikleen.

Na een gezamenlijke warming up is het tijd voor een wedstrijd met de deelnemers die er op dat moment zijn. Er wordt vaak 3 tegen 3 gespeeld. Vragen over techniek, tactiek en tactvolle beslissingen: je kunt de instructeur vragen voor tips en trucs!

Capoeira is een dansachtige activiteit, een vechtsport ‘zonder raken’. Je leert onder andere de techniek van het springen, draaien en steunen door een ervaren instructeur.

Hoog geëerd publiek! Het valt tijdens de drukte van je studie niet mee om steeds 'alle ballen in de lucht te houden’ en toch doe je er alles aan om ‘balans te zoeken’ tussen studie en privé. Tijdens de circus-sporturen leer je jongleren met ballen en knotsen, balanceren op een éénwieler, of op de schouders van iemand anders om zo je gedachten even uit te schakelen. Onder begeleiding van docenten en studenten worden laagdrempelige circusachtige activiteiten aangeboden, die naar het niveau van de groep aangepast worden.

Trefbal in een nieuw jasje: sneller, harder en veel leuker! In twee teams probeer je elkaar af te gooien. Dodgeball wordt in Nederland steeds populairder en is nu dus ook bij On Campus te spelen.

Beginners en gevorderden kunnen meedoen aan onze kickboxlessen. Je krijgt technieken te oefenen, gaat tegen elkaar sparren en je werkt ook nog aan je conditie en spierkracht.

Hou je van trampolinespringen /turnen? Tijdens deze groepsles leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur je technieken te verbeteren. Hoeveel salto’s doe jij?

Een gezamenlijke warming up en daarna flink aan de bak. Je speelt met een stick die je aan beide zijden kunt gebruiken. Je speelt op een klein veld met kleine doeltjes. Zweten gegarandeerd!

Spelverdeler, aanvaller of blink je uit door aanvallen van de tegenpartij te stoppen door een goed blok bij het net? Kom volleyballen en leef je uit!

Bij voetbal wordt een toernooi gespeeld per avond. Je kunt als team van vier personen of individueel deelnemen. In het laatste geval wordt je ingedeeld bij een ander team. We voetballen in een halve zaal.

Voordelige tarieven

Om de prijs hoef je het niet te laten: een studentensport abonnement bij On Campus kost slechts €25 per periode of €55 per jaar. Op vertoon van je collegekaart kun je een abonnement afsluiten bij de receptie van On Campus in het Z-gebouw.

Bekijk alle tarieven

 

Ook zwemmen en fitnessen?

Wil je naast je abonnement op studentensport ook zwemmen en deelnemen aan groepslessen in het water en/of individueel of in groepsverband fitnessen? Voor jou als student is dat super voordelig! Voor €100 per jaar kun je zoveel fitnessen of zwemmen als je wilt! 

Sport Uitgelicht!

Sport uitgelicht! is een samenwerking tussen On Campus en Buro Ruis. Samen bieden wij iedere maand een sportieve activiteit aan. Zo kun je kennismaken met sporten én mensen die je nog niet kende. Altijd supergezellig en meestal nog gratis ook. Wanneer doe jij mee?

 

Steeds meer mensen ontdekken de positieve effecten van yoga. Denk jij nu: zweverige typjes, geitenwollensokken en totaal geen actie? Niets is minder waar! Op dinsdag 14 november kun je zelf ondervinden wat yoga is en wat het voor je lijf én geest kan doen.

Datum: Dinsdag 14 november 2017
Locatie: Zaal 7 On Campus
Tijd: 18.30 - 19.30 uur
Prijs: Gratis
Inschrijven: Stuur een e-mail naar info@on-campus.nl


Een actieve en energieke workout marathon met ieder half uur een andere instructeur en een andere activiteit. Op swingende, opzwepende muziek gaan we helemaal los! Durf jij het aan om de hele avond met ons mee te sporten? Burn those calories!


Datum: Woensdag 20 december 2017
Locatie: Zaal 7 On Campus
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Prijs: Gratis!
Inschrijven: Stuur een e-mail naar info@on-campus.nl


Programma:

17:45 uur: zaal open
18:00 uur: welkom en uitleg
18:05 uur: Full body workout met Anne
18:40 uur: BBB met Ferran
19:15 uur: Powerfit met Sven
19:50 uur: HiiT met Madelon
20:25 uur: Zumba met Marit
20:55 uur: Afsluiting


De tijd dat paaldansen werd geassocieerd met donkere kamers en nietsverhullende outfits is allang voorbij. Door de combinatie van lenigheid, kracht en dans is paaldansen de ideale workout! Je traint vrijwel iedere spier in je lichaam én het is een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Niet alleen voor dames, ook heren zijn van harte welkom. Ga jij de uitdaging aan?

Datum: Donderdag 25 januari 2018
Locatie: Zaal 7 On Campus
Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Prijs: Gratis
Inschrijven: Stuur een e-mail naar info@on-campus.nl


Voel je een echte stuntman of -vrouw tijdens deze unieke, spectaculaire workshop. Je gaat onder begeleiding van een ervaren stuntman filmvechten, zwaardvechten, laddervallen, hoogtevallen, fietsvallen, met wapens en bivakmutsen een scene in elkaar zetten en door een brandende hoepel springen. Ook maak je kennis met verschillende harnassystemen, waarbij je de ruimte wordt ingeschoten en met een deadmansysteem wordt ‘neergeslagen’. Adrenaline gegarandeerd!

Datum: Woensdag 14 februari 2018
Locatie: Sportzaal 2 On Campus
Tijd: 18.00 - 19.30 uur
Prijs: Gratis
Inschrijven: Stuur een e-mail naar info@on-campus.nl


Het gezelligste volleybaltoernooi van het jaar! We gaan 3 uur lang ontzettend fanatiek wedstrijden spelen met aan het einde halve finales en knallende finales. Mobiliseer je vrienden, collega's, medestudenten en familieleden en meld je aan met een team van 6-10 spelers. Ook teams met niet-studenten zijn van harte welkom.

Datum: Dinsdag 24 april 2018
Locatie: Zaal 4/5 On Campus
Tijdstip: 18.00 - 21.00 uur
Prijs: € 10,00 per team
Inschrijven: Stuur een e-mail naar info@on-campus.nl
Let op: Er is ruimte voor maximaal 20 teams


Het leukste voetbaltoernooi van het jaar! Op hetbuitenveld spelen we 5 tegen 5. In 2 poules ontdekken we wie de bestevoetbalskills in huis heeft en wie de meeste treffers maakt. Aan het einde vanhet toernooi spelen we kruisfinales en een spannende finale. Mobiliseer jevrienden, collega's, medestudenten en familieleden en meld je aan met eenteam van 5-7 spelers. Ook teams met niet-studenten zijn van harte welkom.

Datum: Donderdag 24 mei 2018
Locatie: Sportvelden bij On Campus
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Prijs: € 5,00 per team
Inschrijven: Stuur een e-mail naar info@on-campus.nl
Let op: Er is ruimte voor maximaal 10 teams


Voor iedereen die studeert

Op vertoon van je collegekaart kun je een abonnement afsluiten voor On Campus studentensport. Studeer je buiten Zwolle of in deeltijd? Het voordelige studententarief geldt ook voor jou!

Download de app

In één oogopslag op je smartphone of tablet zien wanneer je bij On Campus kan komen sporten? Download dan nu de On Campus app!

Download