Herstelwerkzaamheden zwembad perron

07-07-2021

 

Breng jij wel eens een bezoek aan het zwembad? Dan is het vast opgevallen dat het zwembad perron bij het instructiebad kampt met loskomende tegels. Goed nieuws: dit probleem wordt deze zomer opgelost. Het gevolg hiervan is dat het instructiebad drie weken onbruikbaar is. De aquasporten worden deels verplaatst naar het wedstrijdbad.

 

Waarom in week 28, 29 en 30?

De afgelopen tijd kampt het zwembad perron met loskomende tegels. Goed nieuws: dit probleem wordt spoedig verholpen. Wanneer wij dit gaan oplossen kan het instructiebad van maandag 12 juli t/m zondag 1 augsutus 2021 niet gebruikt worden. De zomer is vaak een rustige periode en daarom ideaal om het aan te pakken.

 

Aquasporten in het wedstrijdbad

Wij vinden het belangrijk om ons volledige aanbod te kunnen bieden. Normaliter worden onze aquasporten gegeven in het instructiebad. Omdat deze onbruikbaar is worden onze aquasporten (deels) verplaatst naar het wedstrijdbad. Benieuwd wanneer je kunt deelnemen? Bekijk dan het rooster.

 

Perron hersteld

Vanaf week 31, op maandag 2 augustus, is het instructiebad weer bruikbaar. Vanaf dan is het rooster weer zoals je gewend bent.

 

Kom je in de periode dat er herstelwerkzaamheden zijn zwemmen? Houd dan rekening met geluidsoverlast.

 

Heb je vragen rondom bovenstaand? Neem dan contact met ons op.
 

Delen op Google +

Meer nieuws