Nieuw seizoen, nieuw rooster

20-08-2021


Kom je na de zomer weer bij ons sporten? Super! Houd dan wel rekening met enkele wijzigingen in het rooster. Hieronder zetten wij alles per afdeling voor je op een rij.
 

Zwemmen

Om deel te kunnen nemen aan de zwemactiviteiten dien je nog steeds te reserveren via de app. Goed nieuws: de aantallen kunnen wel weer worden verhoogd. Uiteraard letten wij er goed op dat er niet teveel zwemmers in het bad liggen.

 

Banenzwemmen

Banenzwemmen begint op de hele uren. Er kunnen maximaal 25 mensen per les deelnemen en de activiteit duurt een uur. Je bent uiteraard vrij om korter te zwemmen of later te beginnen binnen het tijdsblok dat je hebt gereserveerd.

 

Groepslessen

Neem je vaak deel aan de groepslessen in het zwembad? Alle activiteiten die wij aanbieden zijn weer te vinden. Let wel op de tijd wanneer jouw favoriete les start vanaf 23 augustus, deze zijn namelijk gewijzigd.

 

In de middagen is het bad beschikbaar voor onderwijs. Om die reden vinden er rond de middaguren geen groepslessen meer plaats in het instructiebad.

 

Het liefst laten wij alle lessen 45 minuten duren. Helaas is dit niet mogelijk. De duur van de groepslessen hangt af van de beschikbaarheid van het bad. Wij hebben rekening te houden met zwemonderwijs en onze sluitingstijd.

 

Inschrijven voor een groepsles? Bekijk in het rooster wanneer jouw favoriete activiteit plaatsvindt.

 

Vrij warmwaterzwemmen

Op maandag- t/m vrijdagochtend bieden wij vrij warmwaterzwemmen aan. Deze activiteit start om 8.00 uur en om 8.45 uur.

 

Op dinsdag, woensdag en donderdag vind je vrij warmwaterzwemmen ook op diverse middag- en avonduren in het rooster.


Op zondag is de activiteit vrij warmwaterzwemmen toegankelijk voor iedereen met een zwemabonnement (dus ook jaarabonnement zwemmen, 10 badenkaarten etc.)

 

Fitness

Wil je komen fitnessen? Vanaf maandag 23 augustus vind je in het fitnessrooster een aantal opvallende wijzigingen. Hieronder zetten wij ze op een rij.

 

Vrije fitness uren

De afgelopen jaren waren wij op de maandag- en donderdagochtend gesloten wegens onderwijs. Wij merkte dat het vanuit onze leden de wens was om deze ochtenden wel openstelling te hebben op die momenten. Goed nieuws: vanaf 23 augustus is dit het geval.  


Echter vinden wij het wel belangrijk om uren beschikbaar te stellen voor onderwijs. Wij hebben gekeken naar de minst populaire fitnessmomenten van onze bezoekers. De uitkomst hiervan is dat vanaf aanstaande maandag de fitnes tussen 13.30 uur en 15.30 uur gesloten is voor leden.

 

Alle fitnessuren duren een uur, behalve degene die start om 12.00 uur. Deze duurt tot 13.30 uur – met uitzondering van de zondag.

 

Groepslessen

Er zijn geen bijzondere veranderingen in het groepslessen rooster van de fitness ten opzichte van het rooster van vorig seizoen. De aantallen die kunnen deelnemen zijn bij de meeste lessen wel iets verhoogd.

 

CrossCamp

Zin in om weer te knallen tijdens de WOD’s? Goed nieuws, op zondagochtend bieden wij nu ook WOD’s aan. Om 9.00 uur en 11.00 uur start er een workout. Beginnen met CrossCamp? Hier lees je alle informatie.

 

Klimmen

De klimactiviteiten starten weer op 1 september.

 

Op maandag, dinsdag en donderdag vind je onze reguliere klimuren in het rooster. Hier kun je aan deelnemen wanneer je in het bezit bent van een geldig klimvaardigheidsbewijs (kvb). Nog geen kvb en wil je deze graag halen? In oktober start er weer een nieuwe cursus. Klik hier voor meer informatie.

 

Liever een keer kijken of klimmen iets voor jou is? Dan kun je deelnemen aan onze introductielessen. Deze vinden plaats op maandag- en donderdagavond. Je wordt dan begeleid door onze instructeur. Meer info? Klik hier.

 

Zaalsport

Zaalsport wordt vanaf komend seizoen niet hervat. Meer weten? Lees dan dit nieuwsbericht.

 

Reserveren

Ook na de zomer is het verplicht om bij iedere activiteit waaraan je deelneemt te reserveren. Dit kan via onze app (voor leden). Heb je geen lidmaatschap en wil je graag een keer komen sporten met een los kaartje? Neem dan contact op met onze receptie via (088) 469 70 00.

 

Heb je vragen rondom bovenstaand nieuwsbericht? Neem dan contact op via info@on-campus.nl. Hopelijk tot snel!

 

 

 

Delen op Google +

Meer nieuws